The Bestaet

08. 11. 2018 od 21h Koncerti

The Bestbeat (The Beatles tribute band) nastupiće povodom Dana grada Pančeva

Dom Omladine Pančevo
Četvrtak, 8. novembar, 21h
Ulaz slobodan

The Bestbeat, The Beatles tribjut bend, nastao je 2005. godine, sa ciljem da publici pruži živo sečanje na najveći bend XX veka.

Ovaj sastav nastupa na instrumentima i pojačalima kakve su koristili Beatlesi, u vernim reprodukcijama kostima iz različitih faza karijere sa prepoznatljivim frizurama.

Same kompozicije se izvode u orginalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju dela klasične muzike. Da bi svaka sličnost bila potpuna, bilo je bitno imati i levorukog basistu. 🎸

Povodom pedesetogodišnjice od izdavanja prvog singla, “Love me do”, najtiražniji američki magazin – Newsweek, uvrstio je The Bestbeat među trideset najboljih svetskih The Beatles tribute sastava.

U avgustu 2014. godine bend je nastupio u Engleskoj na prestižnom festivalu Beatle Week Liverpool, koji se preko trideset godina održava u Liverpulu, a organizator festivala je Cavern Klub, u kome su Beatlesi svirali 292 puta.

The Bestbeat su do sada nastupali u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Francuskoj,Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Austriji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Belorusiji, Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj.

Najnovija dešavanja

Irish Stew i Ukratko Štef

22. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

Ničim izazvan i Rampa

08. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

ASAP

02. 03. 2019 od 21h
Žurke
detaljnije