• Details
  • Tags
  • More

Slobodna zona: Crveni pas: pravi plavi (igr.), r. Kriv Stenders, Australija, 2016

Home  /  Film  /  Current Page
Turneja Slobodne zone u Pančevu
Dvorana Apolo
09. maj – 06. jun 2017.
 
Misija Turneje Slobodne zone jeste da decentralizacijom kulture najširoj publici u manjim gradovima i mestima u kojima bioskopi ne postoje godinama, a kulturna dešavanja su retkost, ponudi na uvid vrhunski festivalski filmski program. Turneja je jedina filmska manifestacija ovakvog karaktera u zemlji.
 
Filmski festival Slobodna zona ovog proleća kreće na svoju 12. Turneju. Pet najboljih filmova sa 13. izdanja Slobodne zone održanog prošle godine u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, po izboru publike i selektora festivala, imaće priliku da pogleda i publika u svim ostalim krajevima naše zemlje.
 
Dom omladine Pančevo je stalni saradnik festivala Slobodna zona, pa je obezbedio da se i ovogodišnje izdanje festivala održi svake srede, od 9. maja do 6. juna u dvorani Apolo.
 
Projekcije počinju u 20h, a ulaz je, kao i uvek, besplatan.
30. maj u 20 h  Dvorana Apolo
Crveni pas: pravi plavi (igr.), r. Kriv Stenders, Australija, 2016
Red-Dog-True-Blue-kc3-2

Kada jedanaestogodišnjeg Mika pošalju na farmu njegovog dede u udaljenoj oblasti Pilbara u Zapadnoj Australiji, on je spreman na dosadan život pun teškoća koji ga tamo očekuje. Umesto toga, on pronalazi mit, avanturu i prijateljstvo sa jedinstvenim, olinjalim psom koji će mu zauvek promeniti život.
http://freezonebelgrade.org/?sermons=red-dog-true-blue