Škola magije

11. 04. 2018 od 19h Aktivnosti

Pozivamo sve zainteresovane osnovce i srednjoškolce, uzrasta od 10 do 18 godina, da se prijave na radionicu mađioničarskih trikova. U toku trajanja radionice, polaznici će imati priliku da nauče kako funkcioniše mađioničarski zanat i kako se sa tim znanjem pristupa publici.

Bavljenje mađioničarstvom doprinosi razvoju perceptivne, logičke, socijalne i spacijalne inteligencije, takođe poboljšava koncentraciju u svim ostalim aktivnostima. Cilj radionice je izvođenje javnog nastupa 25. maja u Apolo dvorani u Pančevu. Radionicu će voditi Luka Ivanović.

Broj polaznika je ograničen! Audicija na kojoj će se vršiti odabir polaznika, održaće se 11. aprila od 19h u Domu omladine Pančevo, Svetog Save 10. Za audiciju je potrebno da svaki kandidat pripremi dva madjioničarska trika po izboru.

Neophodno je poslati prijavu na mejl magija@domomladinepancevo.rs

Vidimo se na audiciji!

BIOGRAFIJA:

Zovem se Luka Ivanović. Živim u Pančevu gde sam završio osnovnu školu i prirodno-matematički smer u gimnaziji „Uroš Predić“. Trenutno studiram na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu na katedri kamere.

Od 2008. Sam član planinarsko-ekološkog kluba „Soko“ iz Pančeva u kojem i danas aktivno učestvujem i snimam kratke filmove o radu kluba.

Kao član Regionalnog centra za talente „Mihajo Pupin“ 2014. režirao sam igrani film „Mihajlo Pupin ponovo u Banatu“. Iste godine sam snimio film „Žorž Melijes“ koji je nagrađen Grand-prix nagradom na 44. Reviji filmskog stvaralaštva dece i omladine.

2015. sam snimio autorski film „Putnik“, koji je dobio 1. nagradu na 45. Reviji filmskog stvaralaštva dece i omladine, kao i nagradu za najbolju kameru, i film „Čarli Čaplin“ koji je osvojio 3. nagradu.

Pored filma, uspešno se bavim i mađioničarskim trikovima, close-up iluzijama, scenskim nastupom i hipnozom. U oktobru 2015. Sam nastupao u Apolo dvorani u Pančevu, a marta 2016. sam održao mađioničarsku predstavu. Krajem 2016. sam se prijavio na televizijsko takmičenje „Ja imam talenat“ u kom sam imao uspešnih 5 nastupa sa kojima sam stigao do superfinala.

Učestvovao sam u nekoliko projekata u saradnji sa Gete institutom u Beogradu, od kojih je najznačajniji projekat sa Gete institutom u Tokiju. 2015. sam dobio stipendiju za put u Japan i tamo pohadjao „Film workshop“.

Najnovija dešavanja

Irish Stew i Ukratko Štef

22. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

Ničim izazvan i Rampa

08. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

ASAP

02. 03. 2019 od 21h
Žurke
detaljnije