Punchtown Rock-proslava rođendana Boba Marlija

06. 02. 2019 od 21h Žurke

06. februar 2019, Dvorana “Apolo” od 21h
Besne gliste- proslava rođendana Boba Marlija

Punchtown rock predstavlja proslavu rodjenja velikana reggae muzike i jednog od najzasluznijih ljudi (ako ne i najzasluzniji) sto je ta muzika stekla medjunarodnu prepoznatljivost. Tako da sa pravom mozemo reci da je to praznik rege muzike koji je vredan pomena! Besne Gliste od svog osnivanja obelezavaju ovaj datum, pa ni ova godina nije izuzetak! Ovoga puta smo odlucili da Vavilon sprzimo u Pacevu u dvorani Apolo!
ULAZ JE BESPLATAN!!!

Pored benda Besne Gliste imacete priliku da uzivate i u reggea muzici koju ce pustati DJ elioH !!!

Rezervisite sredinu nedelje za reggae!!! 🙂
Vidimo se u Dvorana Apolo, Dom omladine Pančevo / Apolo Hall, Pancevo Youth Center!
Jah bless!!! 🙂

Besne Gliste:

Besne Gliste su crossover bend iz Beograda, nastao 2010. godine, čija je muzika bazirana na rege i hiphop zvuku, ali su takođe preoznatljivi po tome da neretko kroz tu mešavinu prođu tvrde i oštre Punk, HC i Metal gitare, monumentalne duvačke deonice, skakutavi Ska ritmovi, kao i ambijentalne Dub deonice koje ova osmočlana družina neumorno i rado deli na koncertima. Iza sebe imaju album “ZugZwang” uskoro izlazi novi album “Mehanizam!”

elioH:

elioH je DJ, selektor i mashup producent iz Brazila. Odrastajući u različitim zemljama širom sveta, njegova misija je uvek bila da muzikom premosti kulturne barijere i poveže mlade oko muzike kojom se on bavi. Njegovi DJ setovi sadrže elemente hip-hopa 90-ih, reggae, dub, steppas, jungle i bass muziku.

Posle mnogobrojnih nastupa u Urugvaju, Senegalu i Kanadi, proteklih nekoliko godina nastupao je na značajnim festivalima po Srbiji i Hrvatskoj, kao i lokalnim mestima po Beogradu i Novom Sadu nastupajući sa Dub Alibi (HR), Mental Freedom (BiH), Sepia (UK), Rafael Aragon (FR), Shimana Sound System (IT), DJ Killo Killo (RS), Fokus (RS), sada i sa Besnim Glistama!

Najnovija dešavanja

Irish Stew i Ukratko Štef

22. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

Ničim izazvan i Rampa

08. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

ASAP

02. 03. 2019 od 21h
Žurke
detaljnije