• Details
  • Gallery
  • Tags
  • More

Predstava „Sex za početnike“/Dadov

Home  /  Predstave  /  Current Page

SEKS ZA POČETNIKE

Predstava “Seks za početnike”, po motivima istoimene knjige Jasminke Petrović i u režiji Vladana Đurkovića, biće izvedena 12. decembra u 19.30 sati u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo.

sex2

– Dok se po obrazovnim institucijama polemiše o uvođenju seksualne edukacije kao obavezan predmet, Omladinsko pozorište „Dadov“ svoj doprinos daje postavljanjem na repertoar predstave koja će o ovoj važnoj temi govoriti na uzbudljiv i duhovit način. Predstava je namenjena pre svega starijim osnovcima i srednjoškolcima – svima onima kojima su informacije o ovoj temi neophodne – navode iz ovog teatra.

Četrnaestoro mladih glumaca „Dadova“, uzrasta od 16 do 19 godina, za ovu predstavu pripremalo se puna dva meseca.

Oni će svojim vršnjacima kroz duhovite situacije u kojima se nalaze njihovi likovi ispričati važne stvari koje se tiču seksualne edukacije, razotkriti mnoge mitove i otkriti uzroke situacija u kojima se svako od nas bar jednom našao.

– Želja nam je da kroz jednu laku zabavnu formu ispričamo važne stvari koje se itekako tiču mladih. Osetili smo potrebu da kao institucija damo svoj doprinos edukaciji mladih, nakon informacije da se u Srbiji registruje godišnje 16.000 adolestenckih trudnoća, a da se preko 90 odsto njih završi abortusom – navodi reditelj Vladan Đurković.

Besplatne karte možete preuzeti u Domu omladine Pančevo, Svetog Save 10, od 9 do 21h.

sex3