Pero deformero

20. 04. 2018 od 21h Koncerti

“PERO DEFFORMERO” vuče korene iz nesrećnog detinjstva mladića koji je odrastao na Hard Rock-u i Heavy Metal-u ’80-ih, čiji je mozak svakodnevno silovan putem televizije koja je besomučno emitovala štetne talase u vidu Turbo-Folka…

Taj, sada već čovek, zove se Saša Friš! Nemogavši više da izdrži pritisak na svoje mlado telo i napaćeni um, rešio je da uzvrati udarac, te je 1993god. napravio svoje prvo “delo”, savršeni spoj nespojivog – pesmu “Veče na Plaži” (sada poznata kao “Ostavljen sam ja”)!

Prvi koji je uspeo da prepozna nepoznato, bio je Dragan Jovanić-Sneki (novosadski gitarista-kompozitor-producent), koji je u svom (tada) malom kućnom studiu, nesebično pružio svu logističko-duhovnu pomoć mladom umetniku i stavio se u ulogu producenta & gurua! U vokalnu pomoć je pozvan Željko Jojkić-Sin, a ubrzo zatim nastaje i sledeći hit, “Srca Tvoga Plam” (sada poznat kao “Došli smo do kraja puta”)! Shvativši da je đavo odneo šalu i da im je za to potreban full bend, snage sa njima udružuju Tibor Lakatoš (bass) i Srđan Milovanović – Điđa (drums)… i tada… PERO DEFFORMERO je rođen!!!

Pero deformero / cena ulaznice je 500 rsd

Najnovija dešavanja

OPOZIT 0.3

12. 01. 2019 od 22h
Koncerti
detaljnije