• Details
  • Gallery
  • Tags
  • More

Madness Factory / Culmination

Home  /  Zurke  /  Current Page

Madness Factory / Culmination / 22. april at Apolo
Party brend Madness Factory organizuje novu žurku pod nazivom “Culmination” u subotu 22. aprila u dvorani Apolo u Pančevu.

FHD-DJs
4 DJ seta i 4 različita muzička pravca su samo deo onoga što se sprema za 22. april kada se u Apolo dvorani očekuje četvrta, a ujedno i poslednja žurka u okviru “Dream Bigger” koncepta pred finalni event na leto!
Line up čini ekipa u sastavu SML, Divolly & Markward, Vandal Steve i Sophie J.
Cena karte u pretprodaji za dancefloor iznosi 300 dinara, a za VIP galeriju 500 dinara. Sve informacije u vezi karata i o samom događaju možete dobiti na broj 066 974 974 6 ili putem sledećih linkova: www.madnessfactory.org – www.facebook.com/madnessfactory.org – www.instagram.com/madnessfactory
Šta je Madness Factory?
Madness Factory predstavlja putujući party brend koji organizuje događaje elektronske muzike sa različitom tematikom i različitim muzičkim pravcima (progressive house, tech house, techno, trance).
Prepoznatljivi su i po tome što sa jedne strane publici daju priliku da čuje renomirane i dokazane DJ-eve, a sa druge strane mladim DJ-evima priliku da steknu potrebno iskustvo.