• Details
  • Gallery
  • Tags
  • More

KKN & E-play live at Apolo

Home  /  Koncerti  /  Current Page
KKN & E-play live at Apolo
29.4.2017.

Grad Pančevo i Dom omladine Pančevo u sklopu promocije projekta „KULTURA NA POKLON” organizuju koncert bendova: KKN & E-play live at Apolo.
Ulaz na ovaj događaj je besplatan!
————————————————————
„Kultura na poklon” je novi program čiji je cilj da afirmiše prave vrednosti u kulturi i podstakne mlade da učestvuju u kulturnom životu lokalne zajednice.
U periodu od 30 dana nakon svog 18. rođendana, mladi koji žive na teritoriji Pančeva imaju pravo da u Kancelariji za mlade (kancelarija 204, u zgradi Gradske uprave), preuzmu vaučer u vrednosti od 3.000 dinara. „Kredit” vaučera može da se troši na ulaznice za predstave, koncerte, muzičke, pozorišne, filmske i druge festivale, izložbe, programe u oblasti književnosti, za članstvo u Gradskoj biblioteci Pančevo, kao i za druge kulturne programe koje organizuju Kulturni centar Pančeva, Dom omladine Pančevo, Narodni muzej Pančeva i druge ustanove kulture čiji je osnivač Grad Pančevo.
Više informacija o programu može se pronaći na zvaničnoj „Fejsbuk” strani ili dobiti pozivom na brojeve telefona 013/308-906 i 013/308-907, odnosno na imejl: kulturanapoklon@pancevo.rs.
—————————————————————————————————
KKN

KKN
o albumu Uživo!: Snimke za koncertni album smo izabrali sa nastupa koje smo održali u poslednje dve godine… tačnije od izlaska albuma ,,Volja za noć“. Motiva za živi album ima više – osim koncertnog DVD-a iz 2006. kojim nismo bili u potpunosti zadovoljni i većinski koncertnog debija Guarda Toma! iz 1996, bend praktično nema nijedan regularan živi album.

Inače smo razmišljali o tome, ali se misao kristalisala tokom akustične mini turneje, da bi konačan oblik album dobio najviše zahvaljujući Vladi Buriću, prijatelju i ton majstoru koji sa nama ima kilometražu kao nijedan drugi!

KKN je sastav koji već 27 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.(Dragan Ambrozić)

E-PLAY 

E-play Nebojsa Babic

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. Godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne – atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni.
Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću…).Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura

Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”. Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima preko milion pregleda na youtube, “Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava. E-play je nedavno izbacio novi singl pod nazivom DA BUDEMO SAMO DOBRO koji vec uveliko osvaja srce publike.

Ova grupa najavljuje novi album za 2017. godinu. Bend je nedavno završio i novi vizuelni identitet za koji je zadužen poznati fotograf Nebojša Babić.

“Radujemo se koncertu u Pančevu. Prošli put smo imali jako dobar koncert i daćemo sve od sebe da to ponovimo. Inače, to je naša omiljena sala u Srbiji!”

DA BUDEMO SAMO DOBRO

Ova grupa najavljuje novi album za 2017. godinu. Bend je nedavno završio i novi vizuelni identitet za koji je zadužen poznati fotograf Nebojša Babić.

linkovi:
https://www.youtube.com/user/EplayBand
https://www.facebook.com/E-PLAY-114014251948402/
https://www.instagram.com/eplayband/