Izložba Aleksandra Veljkovića

06. 07. 2018 od 20h Koncerti

Izložba Aleksandra Veljkovića “Crteži i radovi na papiru” i svirka mladih autorskih pančevačkih bendova: Nestašni, Super Ego, Rampa

 

Dobrodošli na izložbu Aleksandra Veljkovića 06. jula od 20h u Galeriji Doma omladine Pančevo. Nakon otvaranja vas čeka i pop-rock svirka pančevačkih bendova Nestašni, Super ego i Rampa (https://www.facebook.com/events/403942596770755/)

Aleksandar Veljković

Rođen 1994. u Beogradu. Živi u Pančevu gde je završio srednju školu ETŠ „Paja Marganović.“ Diplomirao je na grafičkom dizajnu 2017. Na VŠSS „Beogradska Politehnika“ i iste godine je upisao Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu na smeru slikarstvo. Trenutno je student je druge godine.
Imao je samostalnu i više grupnih izložbi od kojih su najznačajnije:
„Crteži“ 17.03.2014. – Dom omladine Pančevo (samostalna )
„Atelje“ 14.01.2017. – Gradska biblioteka Pančevo (grupna)

 

 

Nestasni – Pocetkom 2018. godine Marko Jovisic i Sasa Gambiroza su dosli na ideju da se nastavi festival HornsUp. Kao “Horns Up Vol II Festival“ Sasa Gambiroza je dosao na ideju zbog jedne svirke da se bend zove Sasa Gambiroza i Ritam Trio. Posto nam se svideo zajednicki rad sa autorskim ljubavnim pesmama, krenuli smo u potragu za bubnjarom. Za sada smo trio, videcemo vremenom. Ideju za ime “Nestasni“ je smislio bubnjar Vasilije Milosevic.

Vasilije Milosevic-Bubnjevi
Marko Jovisic-Bass Gitara
Sasa Gambiroza-Gitara i Vokal

https://www.facebook.com/profile.php?id=371165653402061

SUPEREGO- je autorski pop/rok bend iz Pančeva koji je nastao u februaru 2017. godine.

Dimitrije Samardžija – vokal / gitara
Nemanja Stokrp – gitara
Dejan Dobrić – bas / vokal
Aleksa Ilić – bubanj / vokal

https://www.facebook.com/superegobend/?ref=br_rs

RAMPA – je nastala početkom 2017. godine. U početku nismo znali da ćemo se baviti autorskom muzikom, i tako smo počeli sa obradama nekih pesama. Bend je brojao u početku pet članova (Mihailo, Aleksandar, Ivan, Nikola i Branimir). Posle određenog vremena smo osetili da možemo da stvaramo svoju muziku i svoje pesme. U avgustu smo krenuli sa napornim radom na autorskim pesamama i to se na kraju ispostavilo kao pun pogodak. U septembru, bendu se pridružuje Nikoleta. Ona se sjajno uklapa u bend, i sa njom bend dobija veću raznovrsnost u muzici. U decembru mesecu smo počeli sa snimanjem pesama. U februaru smo snimali i spot, a u martu izlazi naš prvi singl i spot za pesmu „Sam“.
Do sada smo imali oko 20 nastupa (Pančevo, Vršac, Novi Sad, Beograd).

Mihailo Mićko Đorđević – gitara, prateći vokal
Aleksandar Simić – gitara
Nikola Vlahović – bas gitara
Ivan Solomun – bubnjevi
Branimir Kolocka – vokal
Nikoleta Nedeljković – vokal i klavijature

Najnovija dešavanja

Irish Stew i Ukratko Štef

22. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

Ničim izazvan i Rampa

08. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

ASAP

02. 03. 2019 od 21h
Žurke
detaljnije