• Details
  • Tags
  • More

FreeDom Art: Koncert:„Masterblastersi”

Home  /  Koncerti  /  Current Page
  1. avgust, petak – Plato Milana Mladenovića, Svetog Save 10

17.00   Koncert:„Masterblastersi”

„Blastersi” su reprezentativni tinejdž bend prve škole za rok i pop muziku „Master Blaster”.Godišnje sviraju desetine koncerata, na najvećim gradskim događajima, kao što su: doček Nove godine na Trgu republike, Ulica otvorenog srca, Beogradski manifest, Kids Fest, Organic Live Fest, Trg bajki, Kreativna čarolija u banji Vrujci, najveća IT konferencija Balkana –„Voxxdays”. Svirali su i na otvaranju Evropskog prvenstva u rukometu, u „Areni”, kao i na 20 godina Beogradske rolerijade 2017.

PROGRAM „U TOKU…”

  1. avgust – Otvoreni atelje: crtanje portreta na licu mesta, uživo crtanje karikatura posetilaca, ručno pravljenje bombona, izložba skulptura

Otvoreni atelje je prilika da Škola crtanja i njene aktivnosti budu vidljivi široj publici, tj. posetiocima „FreeDom Art” festivala. Tom prilikom izaći ćemo u dvorište kako bismo crtali portrete posetilaca. Dobrodošli!

Naš poznati karikaturista Nikola Dragaš i njegovi mali karikaturisti, polaznici Škole karikature Doma omladine Pančevo, na licu mesta, uživo, crtaće karikature posetilaca festivala. U portretnoj karikaturi postoje dva pristupa, prvi – akcenat je na liku i karakteru ličnosti, i drugi –akcenat je na zanimanju ličnosti ili na situaciji u kojoj se ona nalazi, tako da je dobar provod zagarantovan…

Tokom programa imaćete priliku da vidite i isprobate mlečne karamele po receptu starom više od 100 godina. Karemele „Maksimović” su jedinstvene po tome što se izrađuju na tradicionalan način – sve se ručno pravi. Ne sadrže veštačku boju, niti bilo kakve veštačke aditive.