Dramski omladinski klub

03. 11. 2018 od 15h Aktivnosti

DRAMSKI OMLADINSKI KLUB

Doma omladine Pančevo

 

Volite pozorište?

Volite da maštate?

Volite da se smejete?

Volite da se družite?

Dramski omladinski klub (DOK) će svake subote okupljati tinejdžere i omladince koji žele da se bave pozorištem kroz igru i kreativne izazove. Učesnike očekuju neobične i dinamične radionice u kojima će naučiti mnogo o pozorištu, ali i o sebi i svetu oko sebe.

Kroz zaigrane i duhovite vežbe i zadatke, članovi DOK-a će upoznavati i razvijati svoje sposobnosti. Ovladaće scenom i naučiti da govore bolje, kreću se lepše i komuniciraju sigurnije. A na kraju godine će sami smisliti pozorišnu predstavu koju će izvoditi s novim prijateljima koje će steći u DOK-u.

DOK vode Sunčica Milosavljević, rediteljka i Mladen Vuković, glumac (biografije u nastavku).

PRIJAVLJIVANJE se vrši preko vebsajta Doma omladine, popunjavanjem prijave koja se može preuzeti
OVDE. Prijavu pošaljite mailom na adresu dokdomomladine@gmail.com najkasnije do 31. oktobra u ponoć.

 

Sunčica Milosavljević je pozorišna rediteljka s dugogodišnjim iskustvom u radu sa mladima. Diplomirala je, magistrirala i doktorirala u oblasti Dramske pedagogije na FDU u Beogradu. Rukovodi programom i režira u okviru umetničke grupe BAZAART. Kao reditelj, dramski pedagog i menadžer u kulturi, radila je širom Srbije i regiona, kao i u brojnim zemaljama Evrope i u Indiji. Uređivala je festivale savremenog pozorišta u Srbiji i regionu, a 2018. godine je angažovana je kao selektorka Ex Teatar Festa u Pančevu.

Mladen Vuković je diplomirani glumac i student Master studija glume na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Rođen je i živi u Pančevu. Učestvovao je u više pozorišnih projekata domaćih i stranih umetnika i umetničkih organizacija. Kroz rad i stvaralaštvo, neprestano uči i istražuje o pozorištu.

Najnovija dešavanja

Irish Stew i Ukratko Štef

22. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

Ničim izazvan i Rampa

08. 03. 2019 od 21h
Koncerti
detaljnije

ASAP

02. 03. 2019 od 21h
Žurke
detaljnije